Představujeme "Brasil Fazenda", exkluzivní tmavě praženou kávu z regionu Fazenda de Lagoa v Brazílii. Tato 100 % arabica káva nabízí silné tělo, jemnou chuť a dlouhou dochuť s...
Káva s výraznou hořkostí. Stopy oleje na povrchu jsou známkou tmavého pražení a dodávají kávě výraznější chuť. Lehké ovocné tóny s dochutí obiloviny, kombinované s výrazně plným...
Kávová zrna jsou zbavena kofeinu nechemickou cestou. Zelená káva se napaří a následně je vystavena proudu oxidu uhličitého zahřátého na extrémně vysokou teplotu. Kofein se...
Zpracování suchou cestou dává kávě plné a výrazné tělo. Krémovitost chuti doplněná tóny mléčné čokolády s jemnou ovocnou dochutí broskví a jemnou hořkostí pecky.
Doporučujeme...
Farmář Luis Anibal vytvořil se svým "růžovým bourbonem" fantastickou kávu plnou sladkosti žlutého melounu a šťavnatostí bílých hroznů.
Doporučujeme připravit si kávu na...
Zrno k pražení pro domácí pražiče kávy. 1600-1800 m.n.m.; odrůda: Castillo, Caturra, Colombia, zpracování: fermentováno 12hodin, promyté a mechanicky sušené
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací