Horká čokoláda hořká

Kód: 141/250 141/500 141/100 Zvolte variantu
Značka: Johnny Coffee
205 Kč / balení 390 Kč / balení 760 Kč / balení od 205 Kč / balení 820 Kč / 1 kg 780 Kč / 1 kg 760 Kč / 1 kg
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
28.1.2025 28.1.2025 28.1.2025 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Výběrová hořká čokoláda – vyrobeno v Itálii


Dopřejte si intenzivní chuť italské hořké čokolády s vysokým obsahem kakaa (73 %) a kakaového másla (42 %). Je ideální pro modelování, potahování, výrobu pralinek, ale i do čokoládových fontán.

Vlastnosti

  • Skladování: V suchu a chladu (10–20 °C), bez přímého slunečního světla
  • Dávkování: Dle potřeby
  • Země původu: Itálie

Detailní informace

15 let zkušeností
15 let zkušeností
Jsme pražírna kávy v Moravském krumlově
AAA Kvalita
AAA Kvalita kávy
Pražíme kávové zrna té nejvyšší kvality
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Na všechny objednávky od 990 Kč
vyladěné pražení
Vyladěné pražení
Držíme ideální křivky pražení pro dokonalou chuť kávy

Detailní popis produktu

Tato prémiová hořká čokoláda se díky svému vysokému podílu kakaové hmoty vyznačuje výraznou a autentickou chutí. 

  • Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt
  • Obsah kakaa: 73 %
  • Obsah kakaového másla: 42 %

Temperační teploty

  • Rozehřívání: 45–50 °C
  • Krystalizace: 29–30 °C
  • Pracovní teplota: 30,8 °C

 

Tip na přípravu horké čokolády:

40g čoklády rozpustíme v 200ml teplého plnotučného mléka. Jedná se o kvalitní čokoládu, je tedy náročnější ji rozpustit. Používáte-li trysku na šlehání mléka u kávovaru, pak doporučujeme použít na rozpuštění čokolády trochu horké vody. Poté přilít mléko a tryskou našlehat do hustější konzistence. 

 

Doručení:

Obvykle do 2 pracovních dnů.

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola