Horká čokoláda hořká
Kód: 141/250 141/500 141/100 Zvolte variantu15 let zkušeností
Jsme pražírna kávy v Moravském krumlově
AAA Kvalita kávy
Pražíme kávové zrna té nejvyšší kvality
Doprava ZDARMA
Na všechny objednávky od 990 Kč
Vyladěné pražení
Držíme ideální křivky pražení pro dokonalou chuť kávy
Detailní popis produktu
Tato prémiová hořká čokoláda se díky svému vysokému podílu kakaové hmoty vyznačuje výraznou a autentickou chutí.
- Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt
- Obsah kakaa: 73 %
- Obsah kakaového másla: 42 %
Temperační teploty
- Rozehřívání: 45–50 °C
- Krystalizace: 29–30 °C
- Pracovní teplota: 30,8 °C
Tip na přípravu horké čokolády:
40g čoklády rozpustíme v 200ml teplého plnotučného mléka. Jedná se o kvalitní čokoládu, je tedy náročnější ji rozpustit. Používáte-li trysku na šlehání mléka u kávovaru, pak doporučujeme použít na rozpuštění čokolády trochu horké vody. Poté přilít mléko a tryskou našlehat do hustější konzistence.
Doručení:
Obvykle do 2 pracovních dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář