Horká čokoláda mléčná
Kód: 138/250 138/500 138/100 Zvolte variantu15 let zkušeností
Jsme pražírna kávy v Moravském krumlově
AAA Kvalita kávy
Pražíme kávové zrna té nejvyšší kvality
Doprava ZDARMA
Na všechny objednávky od 990 Kč
Vyladěné pražení
Držíme ideální křivky pražení pro dokonalou chuť kávy
Detailní popis produktu
Tato mléčná čokoláda se skvěle na horký nápoj.
- Složení: Plnotučné mléko v prášku, kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, emulgátor (sójový lecitin E322), přírodní vanilkový extrakt
- Temperace:
- Rozehřívání: 43–45 °C
- Krystalizace: 27,6 °C
- Pracovní teplota: 29,5 °C
Díky optimálnímu poměru kakaové hmoty a kakaového másla si čokoláda zachovává dokonalou konzistenci, což oceníte nejen při klasickém temperování, ale i při dalších cukrářských technikách.
Tip na přípravu horké čokolády:
40g čokolády rozpustíme v 200ml teplého plnotučného mléka. Jedná se o kvalitní čokoládu, je tedy náročnější ji rozpustit. Používáte-li trysku na šlehání mléka u kávovaru, pak doporučujeme použít na rozpuštění čokolády trochu horké vody. Poté přilít mléko a tryskou našlehat do hustější konzistence.
Doručení:
Obvykle do 2 pracovních dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář