Tmavě pražená káva s výraznější hořkostí čokolády s tóny pražených lískových ořechů.
V dochuti jsou cítit pražené arašídy. Doporučená příprava 9 gramů při 92°C.
Ve vůni jsou cítit kořeněné tóny tmavého koření, výrazně sladké višňové tělo s lehkou aciditou a jemnou hořkostí v dochuti doporučená příprava: 11,5g při 92°C
Představujeme "Brasil Fazenda", exkluzivní tmavě praženou kávu z regionu Fazenda de Lagoa v Brazílii. Tato 100 % arabica káva nabízí silné tělo, jemnou chuť a dlouhou dochuť s...
Káva s výraznou hořkostí. Stopy oleje na povrchu jsou známkou tmavého pražení a dodávají kávě výraznější chuť. Lehké ovocné tóny s dochutí obiloviny, kombinované s výrazně plným...
Kávová zrna jsou zbavena kofeinu nechemickou cestou. Zelená káva se napaří a následně je vystavena proudu oxidu uhličitého zahřátého na extrémně vysokou teplotu. Kofein se...
Zpracování suchou cestou dává kávě plné a výrazné tělo. Krémovitost chuti doplněná tóny mléčné čokolády s jemnou ovocnou dochutí broskví a jemnou hořkostí pecky.
Doporučujeme...
Farmář Luis Anibal vytvořil se svým "růžovým bourbonem" fantastickou kávu plnou sladkosti žlutého melounu a šťavnatostí bílých hroznů.
Doporučujeme připravit si kávu na...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací